Respira …

buff … avui tenc un poc d’alivi. Feia temps que no podia seure a la cadira i escriure un poc el que me passava pel cap. Però el que me passa pel cap es res!! sols laments de mal pagador i de vago.
Pel desembre, com ja sabeu, me varen oferir fer un curs de Java J2EE la que actualment es l’empresa per la qual faig feina, brújula. Vaig acceptar, vaig fer be?? no ho se, el que se es que ara faig un altre tipus de feina diferent a la que havia fet anteriorment.
“El teu perfil es més de la part de sistemes” me digueren a l’entrevista “segur que t’interessa?”, sempre m’ha agradat, i m’agradarà, destripar un pc, montar-lo desmontar-lo provar noves funcionalitats del gnu/linux i d’altres sistemes operatius com els BSD o fins i tot el Solaris que me varen enviar per correu i me va fer gràcia la caràtula del cd amb els castellers … i ara programador, o al manco es lo que posa el meu contracte Programador Junior, uau, a que mola 😛 pos a mi si.

A part de si mola o no, per la meva vida acadèmica ha estat negatiu, un poc pel curs, un poc per les poques ganes que me peguen, un poquet més de vagueria, festes de Nadal i un refredat que vaig passejar durant dues setmanes amb un parell de dies al llit, a donat lloc a un estrepitós FRACÀS, amb majúscules.

FRACÀS que m’estic plantejant varies opcions, tals com passar-me a ET de Gestió, la qual cosa m’està diguent la meva al·lota diplomada en Empresarials i llicenciada en LADE desde el meu segon any, passar-me a la UOC, cosa que me diuen companys que s’hi han ficat i diuen que el mètode de treball es molt diferent a la universitat presencial, però ull això no lleva que sigui difícil, cosa que he pogut veure amb els bons resultats que han obtingut, i com darrera opció … la més pessimista de totes, deixar-ho anar, tenc un CFGS i puc anar fent feina.
No ho se, que quedi clar que es la darrera de totes que vull fer, no ho vull deixar, però en moments de “bajón” psicològic m’ha passat pel cap més d’una i de dues vegades.
Ara el pròxim dia 13 de febrer tenc el darrer exàmen i llavors només quedarà començar el segon quadrimestre… a veure que tal.

<peloteo>Al manco faré una assignatura que me fa ganes fer-la, diguem es una de les que més me fa ganes fer-la es la de Sistemes Operatius (SO) impartida per en Ricardo Galli (queda molt pilota, no??)</peloteo> jeje bromes a part, ja veurem com anirà el juny i el setembre.

Ja no se que dir més sols, bona nit?

Si heu arribat fins aquí, buff estaveu avorrits? jejeej Salut a tots!!