Catastrofe a la meva compta de gmail!!

[gmail]On son els meus correus!!Ahir diumenge, a mig dia, vaig obrir el correu, hi eren tots. Llavors cap a l’horabaixa va passar. Torno a entrar i OSTRES NO N’HI HA CAP!!! quin desastre!! a l’inbox no hi veix cap correu!!.

Faig una cerca i n’hi ha que surten i d’altres no, tenc labels creats i si per exemple faig clic damunt el label JDirectiva, que son els correus que puc rebre de la Llista de la Junta directiva de Bulma, doncs m’aurien de sortir, idò no!!! no n’hi ha cap!.

On s’han ficat?

[gmail] Els de la JD de bulma no hi son!!!M’enrecordo que el divendres passat vaig mirar la secció de correu brossa, tenia uns 3k missatges, que no son pocs, dins. M’he fixat que quan vaig tenir la sorpresa de no trobar res vaig veure que a correu brossa en quedaven 3, 4 missatges. Algún script que s’ha desvocat!!! Maleït!!

Esper que al grup d’ajuda de google groups puguin solventar la papeleta. A part vaig enviar una incidència a google, a veure si responen!.

10 pensaments a “Catastrofe a la meva compta de gmail!!

  1. servomac

    Ostres tio, t’agrada aquesta barra de tasques centrada a l’estil xfce? Jo no puc sofrir aquesta sensació d’espai desaprofitat, és superior a jo!

    Sort recuperant els teus documents 😉 I avisens d’el que ha estat, que això és una vergonya …

    Respon
  2. benetj

    Doncs si, referent a la barra, m’estim més tenir-la petita, i a mesura que hi poso coses es va fent gran, que tenir una barra de cap a cap de monitor quasi buida.

    Referent a gmail, ja vos diré que me diuen. Vull els meus correus!!!

    Respon
  3. guillem

    Val, ho has aconseguit, enhorabona!

    Tenc compte des de 2004.05.21 i fins ara no havia fet un backup total via POP3, bàsicament per peresa, però ara l’estic fent. Encara va pel 2004 X’-D

    Gràcies per l’inspiració. Esper que recuperis els teus missatges 🙂

    Respon
  4. guillem

    He de dir que sí que tenc un backup del més important… tot passa per cantallops.net i allà tenc un logrotate de .tar.gz’s de maildirs que me guarda el darrer any de correu organitzat per setmanes. Però no és tan còmode com tenir-ho tot juntet i preparat per accedir-hi des d’un sol programa O:-)

    Respon
  5. guillem

    Suki_, activa el POP3 para _todo_ el correo respetando lo del servidor, configura un cliente para que se lo baje sin borrar nada del servidor… y déjalo como 12 ó 24 horas. Yo lo tengo apurado al máximo y me ha tardado medio dia en bajar los 250MB escasos que tenía ocupados con 40 kilomensajes de nada X’-D

    Respon
  6. David Martín :: Suki

    Hombre Guillem, no hace falta. Precisamente eso es la “copia” de seguridad de todo lo que recibo.

    Los mail importantes y filtrados los guardo por otro lado y suelo tirar alguna copia a servidores en los que sólo yo soy root 😛

    Es lo que tiene ser un poco paranoico. Pero, gracias por el consejo.

    P.D.: Ida de olla friki. Estaría bien probar a montar un repositorio subversion de todos los directorios de mis cuentas IMAP, actualizando el repositorio cada, pongamos semana, y guardando el histórico. 🙂 Eso con un trac para alguna consulta web de los históricos estaría bien. 😛

    Respon
  7. Benet J.

    Senyores i senyors JA ESTÀ ARREGLAT!!
    Pareix a ser que estaven ELIMINATS i anaren a parar a la PAPERERA.

    Seguesc diguent que, possiblement va ser algun script que es va desbocar i me va esborrar més de 2K missatges.

    Tot arreglat i tot al seu lloc.

    Gràcies a tots i totes els que heu comentat sobre la notícia.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *