Catastrofe a la meva compta de gmail!!

[gmail]On son els meus correus!!Ahir diumenge, a mig dia, vaig obrir el correu, hi eren tots. Llavors cap a l’horabaixa va passar. Torno a entrar i OSTRES NO N’HI HA CAP!!! quin desastre!! a l’inbox no hi veix cap correu!!.

Faig una cerca i n’hi ha que surten i d’altres no, tenc labels creats i si per exemple faig clic damunt el label JDirectiva, que son els correus que puc rebre de la Llista de la Junta directiva de Bulma, doncs m’aurien de sortir, idò no!!! no n’hi ha cap!.

On s’han ficat?

[gmail] Els de la JD de bulma no hi son!!!M’enrecordo que el divendres passat vaig mirar la secció de correu brossa, tenia uns 3k missatges, que no son pocs, dins. M’he fixat que quan vaig tenir la sorpresa de no trobar res vaig veure que a correu brossa en quedaven 3, 4 missatges. Algún script que s’ha desvocat!!! Maleït!!

Esper que al grup d’ajuda de google groups puguin solventar la papeleta. A part vaig enviar una incidència a google, a veure si responen!.