Posant en marxa Coanegra.cat

Fa un mes, més o manco, vaig comprar el domini coanegra.cat, amb la intenció de fer la web de la revista. S’entén que és la revista coanegra (de santa maria del camí), que farà 25 anys que està en marxa, pel setembre, i amb motiu d’aquest esdeveniment es presentarà la web.

Tenia pensat fer-hi una entrada mensual, la qual es mostrarà una ressenya de la revista que surt mensualment. Dic només una ressenya, perque el que és vol es reforçar la revista, però no disminuir la gent que la compra, i per ara tenir una edició virtual no es viable, per ara.

El programari que tenia pensat utilitzar és, com no, un wordpress amb un disseny que pugui posar la imatge de fons la portada de la edició. He de mirar-ho be, ja que aquest tema pot ser delicat, s’ha de mirar que sigui correcte i no faci mal mirar-ho. Tenc pensades un parell de temes del wordpress, es clar fent unes petites modificacions. Per ara sols hi ha el mateix tema que aquesta web plaintxt.

A part del web tenia pensat fer un forum de debat, el qual em preocupa bastant, ja que es polititzarà tot d’una i no me fa plà. El que sí pot ser interessant són les llistes de correu, la que segur posi en marxa es la de els redactors, per passar-nos idees de redacció, dates de reunions, … un poc de coordinació vaja (que falta fa :-P), i d’altres que puguin sorgir, tal com esdeveniments culturals que hi pugui haver al poble, etc …
Be tot això a poc poc. Ja veurem si va a bon port.

Si algú te cap idea m’ho pot comentar. Molt agraït!!

5 pensaments a “Posant en marxa Coanegra.cat

 1. Marta

  Hola m’agradaria saber com he de fer per enviar imformación a la revista, perquè la puguin publicar, sobretot en l’apartat de queixes del poble i el seu ajuntament, ja que estem una mica limitats en imformación Gràcies

  Respon
  1. benetj Autor de l'entrada

   Hola Marta,
   A la revista, surt el correu electrònic per poder enviar informació.
   Sobre el tema de l’ajuntament, quin tipus d’informació et fa falta? Si vas a informació, no et donen resposta??

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *