Quin cap de setmana!!

Crec que ha estat un dels cap de setmana millors que he passat.

El divendres vaig anar a sopar amb els companys, en Bernat en Pere Joan i en Carles, al Petit Café, que és un establiment que han obert fa relativament poc a santa maria, just davora l’estació. Demanarem el tipic “pepito especial” que consta de llom a la planxa, amb tires de bacó, maionesa, lletuga i per aco0mpanyar unes olives trencades, com hande ser :-P. Tot això ho acompanyarem amb uns Xipirons per picar regats amb la millor cervessa amb llimona que tenien a la casa.

Després del sopar, venen les postres, una crêpe de gelat de xocolata, deliciosa, amb xocolata desfeta per damunt, vaja un pecat.

Una vegada acabarem d’alimentar-nos anarem a Santa Eugènia que eren les festes, anarem al concert que tocaven el gr@llers de factoria de sò, escuela de calor, i d’altres grups (que no m’enrecord el nom, més que res perque no els vaig veure). Els gr@llers no les verem molt, ja que cabaren pràcticament quan nosaltres arribarem, els que verem i be, foren els de “escuela de calor”, que cantaren cançons des anys 80, 90, de quan la música era música i no tan ximpum,ximpum. Be amb aquesta gent començarem a fer catxondeo de bo i sà. Tothom va quedar encisat amb la cantant del grup una al·lota molt mona, sa veritat, alta rossa, que per cent nom Antònia. Ella fou el focus d’atenció, tothom tenia ulls per ellam jejeje.

Quan acabaren ja fogirem cap acasa, que eren les 4:00am. LA sorpresa que me vaig en dur fou que quan anarem cap en cotxe me va telefonar na Magda, no vos he parlat d’ella, es la meva al·lota, l’estim moltíssim. Me va dir que ja avia acabat el sopar amb les seus companyes de feina. Ens verem una estoneta, que pràcticament, el divendres no ens verem. Varem quedar que el dissabte de matí, damunt les 11:00pm aniriem cap a Santa Ponça a passar el cap de setmana. I així ho ferem.

Partirem damunt les 12:00pm, ja que jo me vaig quedar sobat i a més no trobava les claus de l’apartament i mal anam si no trob les claus!!. Partirem i de passada ens aturarem al Porto pi centre on anarem de compres, jo me vaig comprar un polo blau marí i una camiseta de retxes horitzontals verdes i blaves a Zara, ella a natura es va comprar una blusa verda i una falda llarga blanca. Preciosa!! 😛 .Quan acabaren els nostres impulsos consumistes partirem de camí a santa Ponça, però així hi tot, ferem una aturada al lidl de palma nova, per fer la compra per aquets dies. Ara sí, arribam a l’apartament i ens tirarem una estona al sofà, ja que feiaun poc de mal temps, estava tapat i feia cama d’aranya. Començarem a parlar de que podriem fer si el temps no es ho fotia, que pareixia que si que estava fent-ho. Jo en un cop de cultura me va pegar per començar el llibre que me varen regalar aquest nadal per l’amic invisible (gràcies Fonso :-P) El Zahir de Paulo Coelho, que per cert m’ha enganxat i m’he devorat tres quarts en un dia i mig!! penssava no m’agradaria, al principi, però te va estirant. El dissabte pràcticament m’el vaig passar llegint el llibre, ja que no poguerem anar a la platja.

Ja el diumenge va fer més bon temps i poguerem anar a nedar, a les 12:00 pm l’aigua estava un poc freda, però t’acostumaves tot d’una.

Ens va pegar la vena esportiva i varem treure la canoa d’en tofol, que es l’al·lot de la meva cosina, la tenen a la cotxeria del meu apartament, ja que en el seu no en tenen i ens digueren que si voliem emprar-la quan volguessim que l’agafessim. I això hem fet, sa veritat que es una passada, es molt xulo anar amb la canoa, poses braços i esquena, vos ho jur.

Això ha estat basicament el que fet. No vos acostumeu gaire a que faci posts tan llargs, crec que no n’havia fet cap de tan llarg, m’he passat hi tot!!.

A mi, per norma m’agraden els posts curts, ja que no són tan avorrits, però vaja, aquest serà l’excepció.

Be bona nit!!

5 pensaments a “Quin cap de setmana!!

 1. servomac

  Bones Benet!
  Bon cap de setmana ido, quina enveja; el meu ha estat mediocre com sempre. pero no em puc queixar. Jo es dissabte a vespre vaig començar es llibre que me va deixar en Pau (El Juego de Ender) devers les 22:15, i me vaig sorprendre a mi mateix acabant-lo a les 4 menos quart de sa matinada 😀
  Realment un gran llibre, vos el recoman a tots. Mos veim!

  Respon
 2. paurullan

  Genial, estic content que hagis tingut tan bon cap de setmana ^_^

  A mi El zahir me va cansar moltíssim, el vaig trobar bastant repetitiu i poc original respecte a altres obres de Coelho. Busca El Alquimista, segur que t’encantarà.

  Ai, ara m’has enrecordat l’estona que fa que no faig kendo. Punyeteres lesions de turmell… Res, a veure si segueixes escrivint!

  Respon
 3. benetj

  Uau, els primers dos comentaris!!! jeje
  Gràcies.

  Referent al llibre El Zahir, trob que tens raó, es un poc repetitiu, però me va enganxar. Al principi pareixia avorrit, però tira tira me va agafar amb les seves urpes!!.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *