Supeeeer Beneeeeeet!!!!

Doncs si, ara soc en superbenet.

Com be vaig dir a l’entrada anterior, aquesta setmana tenc noticies. Avui he acabat la feina.

M’han agafat a una empresa de programador. M’oferiren un curs de Java durant un més i llavors incorporació inmediata en plantilla. Ja veurem com anirà. L’empresa en cuestió és Brújula Telecom, està al polígon de son Castelló (a un bot del campus de la uib, jejeje).

Lo de Superbenet, ara torn a rera, ve del caxondeo que me vaig comprar una camiseta amb el logo del superman i ja la tenim armada. Però vaja, així reim un poc, jejeje.

Avui, com a darrer dia, hem fet un poc de refrijeri-despedida, on la gent m’han regalat un rellotge i un “pipo” per anar ben calentet aquest hivern.

El super-mega-crack d’en David Martin ::Suki_:: ha fet un reportaje de fotografies i a més una entradeta al seu weblog i na Natacha m’ha fet una composició collonuda on m’han posat el cos d’en superman. GENIAL!!!
Moltes gràcies a tots i totes, especialment a totes :-P, per aquets mesos d’amstat i companyerisme.

Gràcies!!!

3 pensaments a “Supeeeer Beneeeeeet!!!!

  1. Retroenllaç: No t’equivoquis que et foraden les rodes!! | Bitacolitis Aguda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *