Respira …

buff … avui tenc un poc d’alivi. Feia temps que no podia seure a la cadira i escriure un poc el que me passava pel cap. Però el que me passa pel cap es res!! sols laments de mal pagador i de vago.
Pel desembre, com ja sabeu, me varen oferir fer un curs de Java J2EE la que actualment es l’empresa per la qual faig feina, brújula. Vaig acceptar, vaig fer be?? no ho se, el que se es que ara faig un altre tipus de feina diferent a la que havia fet anteriorment.
“El teu perfil es més de la part de sistemes” me digueren a l’entrevista “segur que t’interessa?”, sempre m’ha agradat, i m’agradarà, destripar un pc, montar-lo desmontar-lo provar noves funcionalitats del gnu/linux i d’altres sistemes operatius com els BSD o fins i tot el Solaris que me varen enviar per correu i me va fer gràcia la caràtula del cd amb els castellers … i ara programador, o al manco es lo que posa el meu contracte Programador Junior, uau, a que mola 😛 pos a mi si.

A part de si mola o no, per la meva vida acadèmica ha estat negatiu, un poc pel curs, un poc per les poques ganes que me peguen, un poquet més de vagueria, festes de Nadal i un refredat que vaig passejar durant dues setmanes amb un parell de dies al llit, a donat lloc a un estrepitós FRACÀS, amb majúscules.

FRACÀS que m’estic plantejant varies opcions, tals com passar-me a ET de Gestió, la qual cosa m’està diguent la meva al·lota diplomada en Empresarials i llicenciada en LADE desde el meu segon any, passar-me a la UOC, cosa que me diuen companys que s’hi han ficat i diuen que el mètode de treball es molt diferent a la universitat presencial, però ull això no lleva que sigui difícil, cosa que he pogut veure amb els bons resultats que han obtingut, i com darrera opció … la més pessimista de totes, deixar-ho anar, tenc un CFGS i puc anar fent feina.
No ho se, que quedi clar que es la darrera de totes que vull fer, no ho vull deixar, però en moments de “bajón” psicològic m’ha passat pel cap més d’una i de dues vegades.
Ara el pròxim dia 13 de febrer tenc el darrer exàmen i llavors només quedarà començar el segon quadrimestre… a veure que tal.

<peloteo>Al manco faré una assignatura que me fa ganes fer-la, diguem es una de les que més me fa ganes fer-la es la de Sistemes Operatius (SO) impartida per en Ricardo Galli (queda molt pilota, no??)</peloteo> jeje bromes a part, ja veurem com anirà el juny i el setembre.

Ja no se que dir més sols, bona nit?

Si heu arribat fins aquí, buff estaveu avorrits? jejeej Salut a tots!!

4 pensaments a “Respira …

 1. servo

  Has de fer el que t’ompli més a tu, així que tot el que et poguem dir (sobretot un perdut de 1º de sistemes :D) caurà en un sac buid, però tot i així et dic la meva. Passar a gestió et solucionaria algunes coses (evitar la física i els autòmats, entre d’altres), però pensa que et trobaràs amb moltes altres assignatures assequibles però que necessiten temps i dedicació (i crec que compaginant curro i estudi és precisament això el que et falta). Deixar-ho seria una tonteria, perque no sé com estàs tu, però la majoria de “Programadors Junior” acaben frustradísims perque els seus caps son uns subnormals i fan una feinada per la merda de sou que tenen (repeteixo, esper que no sigui el teu cas, però llegir les aventures d’en Fuckowsky m’ha canviat la vida), així que intenta treure l’enginyeria tècnica, encara que sigui en 10 anys i a base de 2 assignatures per quatrimestres, perque et donarà més possibilitats de tenir una vida laboral satisfactoria.

  Amb el tema de Sistemes Operatius, coincideixo totalment amb tu, és una de les assignatures que més gola em fan de la carrera (de la superior Compiladors :D). Esper no dur-me’n un xasco, ja mos contaràs que tal!!

  Salut, molta sort i no et desanimis! Ets gran i pots aconseguir tot el que et propòsis, tan sols necessites decidir a per quines assignatures vas i dedicar-hi temps!

  Respon
 2. Tomeu Capó

  ÀNIMS!!!!!

  El darrer que has de fer és deixar-ho, tothom te baixades d’aquest tipus (sobretot al començament). L’opció de passar-se a Gestió no és dolenta, i la de la UOC tampoc. Però fàcis el que facis, no ho deixis que després t’en penediràs. A mi de tant en tant també hem peguen baixades d’aquests tipus i he estat apunt de deixar-ho, però seguest pegant osties …

  ÀNIMS !!! 😉

  Respon
 3. benetj

  Moltes gràcies als dos per les vostres paraules!!
  Perdonau que no m’havia connectat de feia un parell de dies, (tanmateix pel que m’ha servit).

  Com dic a l’entrada, ja veurem com anirà el juny per poc que sigui, anirà millor que el febrer.

  Respon
 4. Miquel

  A vegades el problema està en voler fer moltes coses a la vegada, que acaba donant com a resultat el no fer res. T’ho dic per experiència 😉

  Si vols compaginar estudis i feina, crec que el millor es l’UOC, a no ser que enguany les eleccions de rector a l’UIB provoquin un canvi molt dràstic, cosa que dubt. Et pots matricular a una o dues assignatures, molta flexibilitat i a més en informática pots evitar molts exàmens si vas entregant els PAC’s puntualment.

  Això sí, d’aquí a juny dona-li canya, com més n’aprovis millor!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *