A Jaiku no li agrada el meu domini .cat

Me vaig intentar dinar d’alta a Jaiku, més que res que tenir-los tots a la col·lecció, ja tenc usuari a notame, a twitter i es clar només me faltava aquest.

Jaiku es una web similar a les altres dues, serveix per fer el microblogging o també anomenat nanoblogging.

Be res, una vegada introduït el tema, vaig  intentar donar-me d’alta i vaig donar com adreça de correu una que tenc sota el domini benetjoandarder.cat. Be la cosa està que no arribava ni a la tres vaig canviar-ho per un altra de gmail i amb uns segons va arribar el missatge de benvinguda.

Que extrany, no trobeu?!!

Pens que el .cat ja es prou madur per que a totes les webs sigui apte.

P.D.: Si algú te usuari a algún d’aquets sistemes me podeu trobar com a kuratowsky a els tres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *