Fira a Santa Maria

Aquest cap de setmana es la fira de santa maria del camí, el meu poble, per si algú no ho sabia. Avui, per exemple, hi ha una fritada, es compren tiquets per 1€ que anirà destinat a la ong de Santa maria sense fronteres. Després, això a part del progràma oficial de la fira, el bar ca’n beia fa una festa, on el bar es transforma en un pub a les ocasions especials.

Demà dissabte, després de la ressaca, tornam tenir festa. A la plaça de la vila hi ha el concert del correllengua amb sva-ters, Marfan, Grollers de sa factoria i Anegats.

El diumenge, després de tanta festa, arriba la fira on, com es tipic, hi ha les exposicions d’animals i maquinària agrícola, la fira d’entitats, on quasi totes les entitats del poble estan representades, fira industrial, on empresaris del poble exposen les seves feines. A part hi ha exposicions pictòriques i d’escultura.

Esper veure algú conegut per la fira, i de festa, clar 😛

Una resposta a "Fira a Santa Maria"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *