El joc de les diferències

Vos propòs els joc de les diferències amb aquests tres sobres. Son tres sobres de tres partits diferents.

[Eleccions2007] Tercer Sobre[Eleccions2007] Segon Sobre[Eleccions2007] Primer Sobre

En teoria no n’hi hauria d’haver cap ni una. A simple vista ja es veu que el caixetí de l’esquerra, no es igual a cap dels tres. La tipografia de les lletres utilitzada tampoc es la mateixa i ni tan sols el color es igual. Això que només he escanejat la part frontal dels sobres,ja que per la part de la solapa, també presenta les seves “petites” diferències.

No se fins a quin punt es legal aquesta pràctica i crec que el vot(s) haurien d’anul·lar-se.

Sense paraules.

Una resposta a "El joc de les diferències"

  1. Miquel

    Crec que és legal, ja que “bàsicament” són iguals, el problema és que el texte ( la constitució?) on es deu especificar com han de ser els sobres no deu dir res ni de les possibles tonalitats del color del sobre, ni si les lletres han d’estar en cursiva, en Times New Roman, etc.

    I a més, això no és casual, a les últimes eleccions generals, vaig anar a votar amb un sobre d’aquests que enviava el PSOE a casa ( la papereta no era la del PSOE ), i per allà s’hi passejava un ilustre d’aquell partit que just veure’m es va posar a riure i hem va picar l’ullet.

    La saben llarga 😛

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *