Microsoft posa fàcil el testeig amb diferents Internet Explorer

Tantes son les versions de Internet Explorer, que per la gent que ens dedicam a la programació web, és un gran maldecap.

No en parlem si ja ens obliguen a que es vegi i funcioni bé amb Internet Explorer 6, un navegador que no segueix cap estàndar web i a més que ja te els seus anys.

Darrerament la política de Microsoft en vers als estandars web, pareix que está donant un canvi, i pareix que és cap a bò.

Ells saben que la gent que ens dedicam a la programació web, tenim el mal de cap de haver de provar amb vàries versions del seu producte, per això han creat una web amb diferents recursos que podem utilitzar per facilitar-nos la tasca de prova.Aquesta web es modern.IE, podem trobar desde analitzadors sintàctics online, com a imatges de màquines virtuals tant de windows XP, windows Vista, Windows 7 i Windows 8 amb les seves corresponents instal·lacions de Internet Explorer.

Per tant, per dur a terme les proves sols ens hem d’instal·lar el Virtual Box i baixar les diferents imatges de windows. Un cop instal·lat el virtual box, tenim a disposició un tutorial en pdf de com configurar les diferents màquines virtuals i els usuaris i contrasenyes que s’han configurat.

Fixau-vos el que deia que esta canviant la política de Microsoft, que posen solucions fins i tot per a gnu/Linux.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *