Implantació de Moodle a la UIB

Ja sabia que al a UIB hi havia un projecte per posar com a eina de treballa distancia el Moodle. Ara per ara hi ha el webCT que cada renovació de llicència deu costar un ull de la cara.

L’encarregat d’aquesta tasca és d’en Toni Mas, que el passa 11 de setembre va posar una entrada al seu blog, que posarien en marxa moodle el proper dia 1 d’octubre. Ara tan sols només funciona amb una sèrie d’assignatures. Si no estas matriculat no pots provar-lo.

Be ja queda poc.

2 pensaments a “Implantació de Moodle a la UIB

  1. paurullan

    Jo tinc unes putes ganes de començar les classes que no t’ho pots ni imaginar. I si he de tenir l’inici del moodle a més a més serà molt divertit. Només per emprenyar a tmas a base de bugreports serà fantàstic ^_^

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *