Xarxes de contactes professionals

Fa uns anys hi va haver la febre de l’Orkut, que es una xarxa on la gent hi posa les seves dades i es van creant xarxes “d’amics” i també es podien crear grups d’usuaris. Orkut va sorgir com un mètode més informal. Llavors vaig trobar d’altres webs però que s’enfocaven més cap el tema professional. Per ara estic registrat a dues,per tant hi ha redundància de dades, que hi farem :-P:

  • Econozco [http://econozco.com]: És propietat del Grupo Galenicom TI. T’hi pots donar d’alta sense necessitat de tenir invitació, com passava a orkut, però un usuari ja registrat t’hi pot convidar, i a partir d’aquí generes el teu perfil (dades personals, acadèmiques, professionals) i pots anar convidant gent per unir-se a la teva xarxa. Una vegada tens les dades complimentades pots generar un currículum en pdf amb les dades que has introduit, és una eina força interessant. Es poden crear grups d’usuaris (ho has de proposar a l’equip de Galenicom), es poden oferir o demandar treball a un forum obert a tots els usuaris o pots contactar amb un usuari qualsevol a través de que està unit a tú. Una “feature” que han posat fa poc es que el teu perfil es visible desde l’exterior gracies a un subdomini que et generen amb el teu nom i llinatges (es pot modificar al gust). En el meu cas és: http://benet-joan-darder.econozco.com
  • Neurona [http://neurona.com]: És propietat del Grupo Intercom. És molt similar a econozco. L’unic que no té, o no he vist, és poder generar el currículum pdf. El que m’ha agradat és que es poden fer grups d’usuaris i cada grup té el seu forum de discusió. A part pots cercar antics companys de feina o d’escola. També te la posibilitat de visualitzar el perfil externament via subdomini, el meu és: http://benet-joan-darder-canyelles.neurona.com (no he vist que es pugui modificar)

Cap dels dos he vist quin tipus de programari ni he vist que estigui disponible per descarrega (més tancat que la mòmia de tutankamon).

Si algú te un usuari a algun d’aquets dos lloca cercau-me com: Benet Joan Darder Canyelles

Una resposta a "Xarxes de contactes professionals"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *