Beryl al meu pc de sobretaula

Senyores i senyors avui mateix m’he instal·lat el Beryl al meu ordinador d’escriptori, amb dues paraules QUINA PASSADA!!. Tot ha estat perquè el dijous vaig veure en Pau Rul·lan per la UIB mostrant les xulades que es podien fer, a més avui en Rafel Bennassar (un company de classe) també m’ha fet les dents llarges mostrant-me el seu portàtil amb el Beryl instal·lat i clar, jo no he de ser menys !!! Que consti que la meva màquina es més (molt més) limitada de prestacions, diguem que no hi podria instal·lar Vista, vaja.

Com ja sabeu, el meu es un PIII a 550Mhz passat de voltes amb 750Mb de ram, l’únic “bo” que té és la tarja gràfica que és una nVidia Fx5500. Tot això correguent amb una debian testing.
M’he posat mans a l’obra i he googlejat un poc, tot d’una ho he trobat. Ja que ho volia instal·lar sobre debian, m’he topat amb un article a la web de esDebian.

Collonut, a méspels comentaris he vist que hi havia un enllaç directe al wiki del projecte Beryl per fer el mateix. Vaig seguir les passes i ja puc vacil·lar un poc al windowsero de mumpare 😛

Vaig a fer voltar l’escriptori una estoneta més. 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *