Rebut el DVD de Solaris 10

Fa, més o manco un més vaig veure a VivaLinux que Sun regalava DVD’s de Solaris 10, una versió per a plataformes x64/x86 i SPARC i, a més, un dvd anomenat Developer Tools on hi ha les eines Sun Studio 11, Sun Java Java Studio Creator 2 Update 1, Sun Java Studio enterprise 8, i el NetBeans 5.0.

Idò el passat divendres me va arribar el sobre, el vaig destapar i la sorpresa va ser grata. La portada de la capsa dels DVD’s hi ha una fotografía d’uns castellers. A la foto ho veureu millor. Sabia que Sun havia utilitzat fotografies de castellers a la seva web, però no sabia que ho haguessin utilitzat pel Solaris.

En el bloc “El noguer” d’en Quim Perez i Noguer també en parla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *