Petició a Google

Desde la secretaria del moviment escolta i guiatge de mallorca m’ha arribat un enllaç a petition online per signar. Es una petició que volen fer a google perque el dia 22 de febrer crein un logo per la conmemoració de la diada del pensament escolta, que es la data de naixement del fundador de l’escoltisme mundial (any 1907) Lord Robert Stephenson Smyth Baden-Powell of Gilwell i la seva dona Lady Olave Baden-Powell.

SEMPRE APUNT!

8 pensaments a “Petició a Google

 1. FrIkI

  Cagon dena Benet, no m’ho pensava mai de tu…
  Trobes que ens has de fer propaganda d’agrupacions pseudo-militars de militància infantil??

  Scouts!!

  Respon
 2. FrIkI

  Nyeee, no hi ha tantes diferències. Tota la organització i disciplina es purament militar. Els incentius que donen als atlots són “medalles” (igual que als que tornen de la guerra). I a damunt van a missa xD

  Respon
 3. benetj

  Es vere lo de les ensenyes, son una manera d’incentivar-los a fer les coses. Lo d’anar a missa hi van el qui hi vol anar, quii no hi vol anar que no hi vagi però que no molesti a qui hi vol anar.
  A més cada agrupament fa un poc el que vol, a més a mallorca hi ha els catolics i els laics però es el mateix.

  Els tres eixos de l’escoltisme són: Fe (o valors, el que li vulguis dir), educació i país. Sobre aquets pilars es on es fa feina.

  Respon
 4. FrIkI

  Ostres, em sent com un troll, m’encanta 😛
  És que tenc molts amics ficats amb so rollo aquest i sempre els don canya…
  Fe, educació i país? Vaja i els que van a la guerra quins “eixos” tenen? Fe, disciplina i pàtria?
  Respecte a lo que dius dels escoltes laics… ejem. Quantes agrupacions laiques hi ha a Mallorca (xxD)? I, estan tan ben vistes i reconegudes com la resta d’agrupacions? O es troben discriminades per “no ser com els altres”? Si una agrupació es vol fer laica, te les coses fàcils? O és més fotut que sortir de dins una secta?

  De bon rollo, eh? Només és que no m’acaba d’entrar dins el cap això dels boyscouts.

  Per cert (ja que estic en mode troll), el teu bloc és una puta merda, no m’agafa el gravatar. 😛

  Respon
 5. benetj

  Jo diria que els scout catòlics de mallorca son més laics que els laics, però tenen un recolzament per part de l’església, d’infraestructures, econoòmic només aporten subvencions com a altres grups, res més, molt gran.
  Llavors grups escoltes laics n’hi ha actualment dos, però n’hi ha d’altres que van per lliure, no estan associats, que diria que en total són més que els que estan agrupats dins els escoltes catòlics. Una agrupació es pot fer laica quan vulgui, només s’ha de donar de baixa i anar a l’altre associació, o simplement vagi per lliure.

  Es així de fàcil!!

  a per cert, si el meu bloc es una merda pq no agafa el gravatar, el teu no m’agafa els comentaris automaticament 😛 au!! jeje

  Salut!!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *