Firefox m’ha visitat!!

Avui quan he arribat a casa de na Magda, m’he trobat que tenia en braços en firefox en persona. El tio és molt amable, hem petat la xerrada i ha estat una passada. S’amolla tot d’una. Li he demanat si podia fer-li unes fotos per la posteritat, i primer no estava molt decidit, però al final ha acceptat. N’hi he pogut fer dues, menos és res.

M’ha comentat que algun dia ens tornarà a visitar i podrem parlar més, però avui tenia tasca, encara li han d’arreglar diversos bugs que té. M’ha dit, que pot ser, la pròxima vegada que ens veiem encara no els tengui solventats, però a mesura que va creixent es va fent més robust.

Be aquí les fotos que m’ha deixat per la posteritat!!

[Firefox] En braços [Firefox] uo, mirau qui es!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *