From problems to programs

Avui he anat a la biblioteca de l’Anselm Turmeda a veure si trobava un llibre que ens havien recomanat per l’assignatura d’Estructures de la informació. Es el Data structure and Algorithms de AHO, HOPCROFT, ULLMAN.

L’he començat a llegir per damunt, i m’ha fet gràcia el que he llegit:

Half battle is knowing what problem to solve. When initially approached, most problems have no simple, precise specification. In fact, certain problems, such as creating a “gourmet” recipe or preserving world peace, may be impossible to formulate in terms that admit of a computer solution. Even if we suspect our problem can be solved on a computer, there is usually considerable latitude in several problem parameters.

Descriu el fer un programa, com una batalla. Una batalla contra un problema. Això m’ha fet venir al cap l’altre dia que vaig llegir a ca’n Ricardo Galli una entrada que resava “A los programadores no les gusta programar, com diu, només ens agrada resoldre problemes. Fins hi tot ho descriuen els autors en el llibre.

2 pensaments a “From problems to programs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *