goPod 1.4

goPod és un programet pel firmware dels iPod que importam desde els USA a la UE.

Pareix a ser que a la UE existeix una normativa, la EN 50332-1:2000 , que diu que els dispositius de de música portables han de regular la sortida sonora a un màxim de 100db, la qual cosa limita molt el seu us amb amplificadors (o dispositius similars).

El goPod es carrega aquesta limitació. A la seva web podem trobar ja els binaris preparadets i empaquetats per windows, MacOsX, gnu/linux i fins i tot tenim les fonts que es distribueixen baix llicència GPL.

Una cosa cal dir que aquesta normativa no només afecta a dispositius de can apple, sinó a tots.

2 pensaments a “goPod 1.4

  1. Tribe

    Hola,

    Si tens un ipod i no ho has fet ja et recomano emprar rockbox, un firmware lliure molt pontent , molt “usable” i amb un sistema de plugins i temes gràfics molt currat. El tens a http://www.rockbox.org .

    Adeu

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *