Nova joguina: Blackberry Curve 8320

Ja tenia ganes de tenir un smartphone d’aquets xuliguais, però l’iPhone no m’acaba de convencer.
El passat mes que vaig anar a madrid pel Google developer day 2008, el meu company de feina Joan es va comprar l’iPhone. La veritat que me va fer gola, no se però no m’acabava de fer.
Mesos enrera me vaig comprar l’iPod Touch(l’iPhone sense telèfon, be es relatiu, ja que el pots convertir amb un telèfon VoIP), i sa veritat només l’utilitzo per escoltar música i prou. Si soc un caprixós!.

Però la meva recerca no va acabar aquí vaig estar mirant qui hi havia pel mercat i el que més me va agradar fou la blackberry. Varis companys de feina (un dels meus caps i un altre que no) tenen la blackberry pearl i me deixaren culejar un poc. Me va agradar. Tarifa plana de gprs, twittejar desde el mòbil (en joan i jo li deim fer de edans :-P), enviar fotos a flickr o a twitxr … consultar el correu a tot moment!! res que me va agradar molt.
Per eBay, vaig cercar gent que la vengués i vaig trobar la blackberry curve que es una serie superior a la blackberry pearl. Vaja que canvia el numeret i poca cosa mes :D. Després de perdre varies subastes al final en vaig guanyar una i fa una setmaneta que ja la tenc!!
Desde que la tenc el twitter fa mes feina que mai xD i m’he fet una conta a twitxr de FONlabs, que basicament es un twitter on pots postejar fotografíes (point, shoot & upload :P)

8 pensaments a “Nova joguina: Blackberry Curve 8320

 1. magda

  Ido si.. ets un capritxós.. L’Ipod touch de totes les funcionalitats que té sols ho utilitzes per escoltar música.. cosa que amb el teu ipod (que el tenc jo :-P) tb ho podries fer.. i la blackberry ja vores tanta cosa i sols l’utilitzaras per telefonar i estar enviant cada 2×3 missatgets al twitter buffff!!
  A veure..si emplees l’organitzador i t’apuntes les tasques i les coses que has d’anar fent … que ja saps que sa teva memòria a vegades falla i soc jo que t’ho he de recordar.
  Adeuuu!

  Respon
 2. Retroenllaç: Bones festes!! | Bitacolitis Aguda

  1. benetj

   Hola Eduard,
   Doncs dirte que la meva blackberry la vaig configurar en català el primer cop que le vaig posar en marxa. Me va demanar idioma i vaig escollir el català.

   Salutacions.

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *